Bussijaama esine vajab põhjalikumat puhastust (2)

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Rakvere bussijaama väliooteala pinkidele iga päev märgpesu ei tehta.
Rakvere bussijaama väliooteala pinkidele iga päev märgpesu ei tehta. Foto: Marianne Loorents

Eriolukorra ajal on hakatud märgatavalt suuremat tähelepanu pöörama avaliku ruumi puhastamisele. Poodides desinfitseeritakse mitu korda päevas riiuleid, siseruumide põrandad piltlikult öeldes läigivad ja koristusspetsialiste on näha toimetamas. Aga tundub natuke kummaline, et Rakvere bussijaama väliootealal märgpesu ei tehta.

Bussijaam on Rakveres ilmselt üks linna käidavamaid kohti, kus puutuvad kokku igas vanuses inimesed. Konid ja praht pühitakse väliootealalt kokku, kuid asfalti ega pinke seal ei pesta. Lisaks jäävad mõned õueala pingid varikatuse alla ning ka vihm neid ei uha.

Rakvere bussijaama rentiva T Grupp AS-i juhatuse liige Ingmar Roos rääkis, et ettevõte lähtub bussijaama koristusel ja korrashoiul Rakvere linnaga sõlmitud rendilepingu tingimustest, kuid tõdes, et bussijaama välisterritooriumil märgpesu tõepoolest ei toimu. “Ooteplatvormide kivisillutise, asfaldi ja pinkide pesemist desoainetega me täiendavalt läbi ei ole viinud,” kommenteeris Roos, kuid lisas, et bussijaama siseruumides on hakatud pindade puhastamisele suuremat tähelepanu pöörama. “Kuigi Rakvere bussijaama kassad on hetkeseisuga suletud, käivad kassades töötavad inimesed regulaarselt majas ning jälgivad hoone ja välisala puhtust ning teevad koristusteenuse osutajale vajadusel puudujääkide kohta märkused,” jätkas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles