Kibekäsi Sergei Makejev lihvib vormi pealinnas

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Ehkki kikkpoksija Sergei Makejevi (paremal) ja treener Villu Nurmoja teed läksid lahku, suhtuvad mõlemad mehed üksteisesse lugupidavalt. Mõlemal on oma missioon ja eesmärgid.
Ehkki kikkpoksija Sergei Makejevi (paremal) ja treener Villu Nurmoja teed läksid lahku, suhtuvad mõlemad mehed üksteisesse lugupidavalt. Mõlemal on oma missioon ja eesmärgid. Foto: Ain Liiva

Kaheksa aastat Rakvere spordiklubis Tugev Tahe treener Villu Nurmoja käe all harjutanud ja võistelnud kikkpoksija Sergei Makejev asutas omanimelise klubi ning siirdus elama ja treenima pealinna.

Kunda päästekomandos elukutselise päästjana töötav 24-aastane sportlane püüab samamoodi, professionaalse suhtumisega, jätkata valitud teekonda ka kikkpoksis. Et endisest koduklubist, kes võitleja arengusse palju panustanud, otsejoones võõrasse üleminek ei tulnud kõne alla ja poleks olnud ka eetiline, asutas Sergei Makejev oma klubi Team Makejev.

Siiani Lääne-Viru maakonnakeskuses harjutanud spordimehe esimese treeneri Villu Nurmoja sõnul läksid nende teed lahku nii nagu täismeestele kohane. “Muutus toimus seoses elukoha vahetusega,” sedastas juhendaja. “Tallinnas on temasuguse edasijõudnud professionaali jaoks rohkem sparringupartnereid ja loomulikult paremad võimalused kui meil. Okast hinge ei jäänud, muidugi suhtusin asjasse rahulikult,” kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles