Alex Ahtiainen lubati veetreeningutele

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Alex Ahtiainen leidis ujumise ja veetreeninguteta kulgenud kahe kuu jooksul muu harjutamise kõrvalt aega kodusteks aiatöödeks. Mulda said nii kartulid kui ka noor ploomipuu.
Alex Ahtiainen leidis ujumise ja veetreeninguteta kulgenud kahe kuu jooksul muu harjutamise kõrvalt aega kodusteks aiatöödeks. Mulda said nii kartulid kui ka noor ploomipuu. Foto: Erakogu

Paarikuulise pausi järel õnnestus rühmal riigi paremikku kuuluvatel ujujatel, kelle sekka kuulub tamsalulane Alex Ahtiainen, alustada kultuuriministeeriumi eriloal taas treeninguid basseinis.

Eesti Ujumisliidu teatel kuuluvad alates läinud laupäevast veetreeningutele lubatud 24 sportlasest koosnevasse nimekirja need ujujad, kes on viimase 15 kuu jooksul näidanud tulemust, mis on võrdne vähemalt 710 FINA punktiga või kes on taganud endale pääsu Euroopa ja maailmameistrivõistlustele.

Meie tippudele avanesid selleks puhuks Keila tervisekeskuse ja Karksi ujula uksed. 19-aastane Ahtiainen, kes koputab täiskasvanute koondise uksele, vastab samuti nõutud kriteeriumitele. Mullu Eesti parimaks meesjuunioriks tunnistatud ujuja tegi veega kauaoodatud taastutvust eile Keilas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles