Rakveres avanesid sportimiseks kõik väliobjektid

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rakvere rulaplats on noorte hulgas üks populaarsemaid vaba aja veetmise kohti.
Rakvere rulaplats on noorte hulgas üks populaarsemaid vaba aja veetmise kohti. Foto: Marianne Loorents

Rakvere spordikeskus avas linnavalitsuse loal tänasest kõik keskuse hallatavad välispordiobjektid. Muu hulgas saavad spordiharrastajad eriolukorra reeglitest kinni pidades külastada jõulinnakuid, kettagolfirada ja rulaparki.

Spordikeskuse direktor Siim Tuus möönis, et paratamatult nende töötajate silmad igale poole ei ulatu, kuid ta avaldas lootust, et inimestel jagub tervet mõistust kehtivate piirangutega arvestada: ühes grupis ei tohi harjutada rohkem kui kümme inimest ning jälgida tuleb 2+2-nõuet.

Võimalike probleemsete kohtadena nimetas ta spordihalli kõrval asuvat rulaparki ning sotsiaalmaja juurde linnametsa rajatud kettagolfirada. Ka kunstmurustaadioni kompleksis olevad välikorvpalliplatsid on populaarsed, kuid seal toimuval aitavad Siim Tuusi sõnul silma peal hoida ning vajadusel tagasisidet anda samas kõrval noorte jalgpalluritega harjutavad Rakvere jalgpalliklubi Tarvas treenerid.

Lisaks nimetatud objektidele saab sportida Palermo terviseradadel, linnastaadioni harjutusväljakul, tuletõrjestaadionil ning linnaosade spordiplatsidel. Juba varem avati treeninguteks tenniseväljakud Rakvere Rahvaaias, kunstmurustaadion ja linnastaadion, kus harjutavad organiseeritult spordikool ja -klubid.

Kõik riietus- ja pesemisruumid on kasutajatele endiselt suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles