Saunafestival sel aastal külastajaid ei võõrusta

Jete Eevald
, ajakirjanik
Copy
Maailmas valitseva olukorra tõttu lükkub Võsul toimuma pidanud Eesti saunafestival edasi. Fotol 2019. aasta saunafestival Rakvere keskväljakul. 
Maailmas valitseva olukorra tõttu lükkub Võsul toimuma pidanud Eesti saunafestival edasi. Fotol 2019. aasta saunafestival Rakvere keskväljakul. Foto: Ain Liiva

Esimest korda Võsul toimuma pidanud Eesti saunafestival sel aastal külastajaid siiski ei võõrusta. Korraldusmeeskond on võtnud vastu otsuse lükata saunafestivali toimumine 2021. aastale.

Eesti saunafestivali korraldajad andsid täna sotsiaalmeedia vahendusel teada, et maailmas laastamistööd tegeva COVID-19 tõttu on surve alla pandud kõik ettevõtted, korraldajad ja omavalitsused. "Jätkuvalt prognoosimatu viiruse käitumine ja ebaselgus sündmuste korraldamise turvalisuses külastajatele ei jäta meile muid valikuid," seisab Eesti saunafestivali Facebooki postituses.

Korraldajad avaldavad tänusõnu partneritele hea koostöö eest ja paluvad fännidelt vabandust. "See otsus on meile kurb, aga oleme kindlad, et külastaja tervis ja turvalisus peavad alati olema seatud esikohale," märgivad nad.

Korraldajate sõnul ostetakse kõik piletid täishinnaga tagasi.

Eesti saunafestivali uueks toimumisajaks on märgitud 2021. aasta 17. juuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles