Ööjooksu ettevalmistus käib edasi, aga ürituse toimumine pole endiselt selge

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Marko Torm.
Marko Torm. Foto: Ain Liiva

Algselt augusti keskele Rakveres planeeritud Viking Line Eesti Ööjooksu korraldajad andsid teada, et suurürituse ettevalmistused jätkuvad, kuid lahtiseid otsi on eriolukorra tõttu palju.

Praegu on ööjooksu eestvedajad langetanud ürituse osavõtutasu ning ootavad selgust, mil viisil ja kas üldse nende käesolevaks aastaks plaanitud ettevõtmised toimuvad. Seni garanteeritakse kõikidele MTÜ Rakvere Maraton korraldatavatele üritustele registreerunutele osalustasu ülekandmine tulevasse aastasse.

“Tegeleme jätkuvalt sündmuste ettevalmistamisega, keskendudes suurel määral tervisekaitsele ja inimeste turvatunde taastamisele,” lausus Viking Line Eesti Ööjooksu peakorraldaja Marko Torm. “Seda infot, mitme osalejaga sündmust korraldada saab, ootame valitsuse esindajatelt. Kui sügiseks nähakse ette võimalust ja tõenäosust korraldamiseks, siis oleme valmis ka augustisse planeeritud sündmusi ligi kuu jagu või veidi peale edasi lükkama. Seda kõike loomulikult juhul, kui liikumisüritusi on võimalik läbi viia osaleja jaoks turvaliselt ja tervisega riskimata.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles