Team Yong aitas panna aluse uudsele võistlusele

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kunda staadionil gruppides koos harjutavate väikeste taekwondo-sportlaste näod on naerul, sest lõpuks ometi saavad nad taas tegeleda lemmikharrastusega ja tunda sellest rõõmu.
Kunda staadionil gruppides koos harjutavate väikeste taekwondo-sportlaste näod on naerul, sest lõpuks ometi saavad nad taas tegeleda lemmikharrastusega ja tunda sellest rõõmu. Foto: Spordiklubi Team Yong

Lääne-Virumaal Korea päritolu võitluskunsti taekwondo noortele õpetav spordiklubi Team Yong korraldas hiljuti Ida-Virus tegutseva spordiklubiga Idablokk veebipõhise võistluse, mis pälvis ülemaailmset tähelepanu.

Iseenesest pole tehniliste vahendite kasutamine läänevirulastele midagi uut, sest mitmesugustel jõuproovidel ja treeningutel puututakse nendega kokku üsna sageli. Küll aga oli suur korraldajate üllatus, kui nad nägid eelregistreerimise lõppedes taekwondo kompleksharjutuses ehk võitluses kujutletava vastasega osaleda soovivate noorsportlaste hulka.

E-Poomsae nime kandnud turniiri protokolli kanti ja võistlesid kaheteistkümne riigi 119 sportlast. Aktiivseimateks osutusid Taimaa lapsed, keda oli kirja pandud 43. Eestist oli võistlejaid 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles