Lääne-Virumaa koolilastel oli digimängus “Minu Euroopa” õnne

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Euroopa päeva tähistatakse 9. mail.
Euroopa päeva tähistatakse 9. mail. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Digimängus “Minu Euroopa” osalenud Lääne-Virumaa koolinoortest olid edukad Kadrina keskkooli ja Rakvere põhikooli õpilased.

Kadrina keskkooli 3.e klassi võistkond võitis 300 eurot klassiraha Lääne-Virumaa koolide arvestuses. Klassijuhataja Evelin Teiva kiitis väga oma klassi lapsi. “Võtsime nõuks aktiivselt projektides osaleda. Digimäng oli suurepärane võimalus panna oma teadmised proovile, sest oleme harjutanud tähelepanelikku lugemist, info otsimist ja arvuti kasutamist,” rääkis õpetaja, kes oli uhke, et lapsed olid valmis laupäevasel päeval võistlusel osalema.

Rakvere põhikooli 9. klass osales võistlusel ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Maie Nõmmiku soovitusel. “See klass on alati oma tragidusega silma paistnud,” kiitis direktor Lea Pilme üheksandikke, kes võitsid üleeestilises klasside arvestuses 600-eurose kinkekaardi Estravelilt. Planeeritud lõpureis Londonisse läks eriolukorra tõttu lörri, kuid vilistlastena on võimalik taas kokku saada ja ühine sõit ette võtta.

Mängus “Minu Euroopa” osalemiseks said registreeruda kümneliikmelised võistkonnad, kes vastasid Euroopa riikide kohta käivatele valikvastustega küsimustele.

Välja loositi eri vääringus kinke­kaarte. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles