Viru Folk augustis toimub

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Inimesed Käsmus, Viru Folgil muusikat kuulamas.
Inimesed Käsmus, Viru Folgil muusikat kuulamas. Foto: Ain Liiva

Viru Folgi peakorraldaja Peep Veedla ütles, et eilse valitsuse otsuse valguses saab asuda välja töötama plaani, kuidas tänavust Viru Folki teha. 

Peep Veedla rääkis, et kultuuriministri sõnutsi tuleb festivalidest teha nii-öelda kobarüritused, mis koosnevad väiksematest kontsertidest, kus üle 1000 inimese korraga platsil pole. "Järgmisel nädalal, kui eriolukord läbi, paneme eri valdkondade juhtidega pead kokku ja asume plaani välja töötama," lausus Veedla.

Ta rääkis, et juba eile sai arvutatud, kui suur peab kontserdiplats olema, et sellele 2+2-reeglit järgides 1000 inimest mahuks. "Nuputamist jagub," nentis Veedla.

Ta lisas, et ainuke nüanss, mis raskendab lõpuni konkreetseks minemist, on see, et ei tea veel, kuidas rahvusvahelise lennuliiklusega augustis seis on. "Ise usun, et ühendus Norraga on selleks ajaks loodud," sõnas Veedla. 

13. Viru Folk toimub 7.–9. augustil Käsmu kalurikülas, selleaastane pidu on pühendatud Norrale – maale, sealsele muusikale ja kultuurile. Trollifolgi peaesinejana on välja käidud Norra laulja, viiuldaja, pianist, helilooja ja näitleja – eurolaulik Alexander Rybak. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles