Hawaii Expressi töötaja aitas politseid jalgratta tuvastamisel

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Rakvere Hawaii Expressi töötaja Timmo Tiitus aitab muude tegemiste kõrvalt vahel ka ratta raaminumbreid tuvastada.
Rakvere Hawaii Expressi töötaja Timmo Tiitus aitab muude tegemiste kõrvalt vahel ka ratta raaminumbreid tuvastada. Foto: Ain Liiva

Möödunud nädalal tänas Rakvere politseijaoskond sotsiaalmeedias Hawaii Expressi töötajat, kes oli aidanud lahendada rattavarguse lugu. Vahepeal võõra valduses olnud jalgratta õige omanik tuvastati rattapoe eksperdi nõuannete põhjal.

Rakvere Hawaii Expressi töötaja Timmo Tiitus rääkis, et lugu sai alguse varastatud ratta omaniku tähelepanekust. “Inimene tundis ära enda tükk aega tagasi varastatud ratta, mis seisis kusagil kortermaja akna all,” ütles Tiitus. “Olles peaaegu täielikult veendunud, et tegemist on tema kaherattalisega, pöördus ta politseisse,” jätkas ta.

Jalgratta omaniku tuvastamiseks otsustas politsei võtta ühendust Hawaii Expressi töötajatega. “Jalgrataste raamidel on mitmes kohas unikaalsed raaminumbrid, mille alusel saab kindlaks määrata ratta päritolu ja omaniku,” kõneles Tiitus ning lisas, et kõnealusel rattal oli raami alt suur ja kõige lihtsamini leitav number maha viilitud, mis peaaegu kindlalt vargusele viitab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles