Postkontoreid sel aastal ei suleta 

BNS
Copy
Eesti Posti postkontorid tegutsevad ja osutavad postiteenuseid senisel kombel edasi. Ühtegi neist ilma ministeeriumiga kooskõlastamata ei suleta.
Eesti Posti postkontorid tegutsevad ja osutavad postiteenuseid senisel kombel edasi. Ühtegi neist ilma ministeeriumiga kooskõlastamata ei suleta. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siem saatis eile Eesti Posti juhatuse liikmetele kirja, millega peatatakse postiasutuste sulgemine, sealhulgas juba algatatud sulgemine.

“Vaatamata asjaolule, et universaalse postiteenuse mahud on aastast aastasse vähenenud, on sellel teenusel jätkuvalt oluline sotsiaal-regionaalne mõõde ja selle kvaliteetne osutamine on oluline riigi kõikidele elanikele,” märkis minister kirjas.

Ta lisas, et postivõrgu ümberkujundamine on pikaajaline protsess, mille mõjusid tuleb enne igakülgselt ja põhjalikult analüüsida ning hinnata. “Kindlasti tuleb sellesse protsessi kaasata ka kohalike omavalitsuste ja kogukondade esindajad, et leida kõigile osapooltele sobiv ja jätkusuutlik kompromisslahendus,” ütles Siem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles