Ajateenijad annetasid taararaha lastefondile

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Heatahtlikud ajateenijad.
Heatahtlikud ajateenijad. Foto: 1. jalaväebrigaad

Homme reservteenistust alustavad 1. jalaväebrigaadi staabi- ja sidekompanii ajateenijad otsustasid teenistuse jooksul kogunenud taararaha annetada SA-le Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond. Peatsed reservväelased kandsid fondile üle 405 eurot ja 50 senti.

"Esialgu mõtlesime, et oleks hea endale midagi lubada. Et lähme suure pauguga, aga pauk pandeemia näol tuli üle maailma ja me otsustasime oma plaani ümber teha – praegu ei ole õige aeg raha arutult kulutada. Anname hoopiski nendele, kellel seda rohkem vaja on," selgitas heateo tagamaid staabi- ja sidekompanii esindusmees kapral Karl Lembit Laane.

Ühist taararaha kogumist alustasid kompanii sõdurid möödunud aasta lõpus – kõik tühjad pudelid pandi kokku ning taararaha kogumine usaldati esindusmehele. Eile hommikul toimus lõplik hääletamine, kuhu heategevuslik annetus selgitusega "1. jalaväebrigaadi staabi- ja sidekompanii ajateenijatelt" läheb. "Mingil määral oleme ju kaitseväkke tulnud selleks, et ellu viia Hando Runneli sõnu: "Ja võidelda, kus võimalik, kus võimalik ning vajalik, sest elu kõik on ajalik ja lastele jääb tulevik"," lisas kapral Laane, kes ise annetab iga kuu teatud summa nii lastefondile kui ka SOS lastekülale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles