Rakvere vallaametnikud alustasid tööpäeva varavalges inspiratsioonihommikuga

Katrin Uuspõld
Copy
Rakvere vallavalitsuse ametnikud inspiratsioonihommikul. Foto on tehtud Uljaste järve ääres varahommikul kell 5.30, kui starditi väikesele matkale.
Rakvere vallavalitsuse ametnikud inspiratsioonihommikul. Foto on tehtud Uljaste järve ääres varahommikul kell 5.30, kui starditi väikesele matkale. Foto: Mario Mikvere/rakvere Vald

Täna, neljapäeva hommikul kell viis suundusid pooled Rakvere vallavalitsuse ametnikest Uljaste järve äärde inspiratsioonihommikule. "Selline ettevõtmine tervendab meeskonnavaimu ja loob ühtsust, vabas õhkkonnas saab rääkida kõigest, mis vaja," kõneles vallavanem Maido Nõlvak.

Hommikuvalguses ja linnulaulu saatel matkati teise järveni ning tagasi, peeti piknikku ning ettevõtlikumad käisid ka ujumas. "Viis minutit enne kaheksat olime vallamajas tagasi ja valmis tööpäevaks," ütles Nõlvak.

Niisugune inspiratsioonihommik ei jää Nõlvaku sõnul viimaseks, aga ei olnud Rakvere vallavalitsuse ametnikele sugugi ka esimene, sest paar aastat tagasi käidi ühel sügishommikul enne tööpäeva algust Tudu rabas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles