Rein Sikk annab tänaõhtuse saunasoovituse – rohkem nippe saab lugeda raamatust

Katrin Uuspõld
Copy
Saunanduse väsimatu edendaja Rein Sikk kinnitab, et kõiki ta värskes raamatus kirjas olevaid nippe on juba ligi 60 aastat edukalt testitud tema enda peal.
Saunanduse väsimatu edendaja Rein Sikk kinnitab, et kõiki ta värskes raamatus kirjas olevaid nippe on juba ligi 60 aastat edukalt testitud tema enda peal. Foto: Meelis Meilbaum

Kadrina kandi mehe Rein Siku sulest on juulikuus ilmumas kuues raamat – "50 praktilist saunanippi" Maalehe Targu Talita käsiraamatute sarjas. 

Paar väga praktilist nõuannet täna õhtul sauna minejatele on temal kui kirglikul saunasõbral varnast võtta. "Arvestades, et on koroonakriisist väljumise aeg, soovitan spetsiifilist koroonakriisist väljumise segu," rääkis Rein Sikk.

Selleks tuleb end kõigepealt hästi hoolega meega sisse hõõruda ja lasta leilis olles meel oma töö teha. "Mesi on antiseptiline ja mitmel muul moel väga kasulik. Kui on piisavalt leilis oldud, tuleb haarata kadakaviht ja peksta ka viimased koroonajäägid välja. Ja selleks, et ka hing toitu saaks, paneks ma ka sauna võimsad kõlarid ja kuulaks Rammsteini, kelle kontsert ära jääb. Kes soovib helgemat, siis soovitan Bachi või Mozartit. Ja saunas istudes unistaksin sellest, et mu aiamaal kasvaksid rabarberilehed suuremaks, sest Kadrina kandi naised teavad, et kui need laval istumise alla panna, siis kõik tselluliit kaob!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles