Jõusaaliketid avavad esmaspäevast taas uksed – ka 24-7 Fitness Rakveres  

BNS
Copy
Esmaspäevast lõppev eriolukord lubab märtsi keskpaigast suletud olnud jõusaalidel taas uksed avada. Klubisid soovitatakse külastada kuni tund aega ning võimalusel kasutada isiklikke treeningumatte ning mitte kasutada treeninguklubi duširuume.
Esmaspäevast lõppev eriolukord lubab märtsi keskpaigast suletud olnud jõusaalidel taas uksed avada. Klubisid soovitatakse külastada kuni tund aega ning võimalusel kasutada isiklikke treeningumatte ning mitte kasutada treeninguklubi duširuume. Foto: Meelis Meilbaum

Esmaspäevast lõppev eriolukord lubab märtsi keskpaigast suletud olnud jõusaalidel taas uksed avada, vahendab ERR.

Jõusaalid nõuavad külastajatelt treeninguvahendite desinfitseerimist ja 2+2-reegli täitmist, rühmatrennid alustavad esialgu kümne osalejaga.

Tallinnas ja Rakveres tegutsev ja tavaliselt ööpäev läbi avatud 24-7 Fitness avab jõusaalid juba esmaspäeval minut peale südaööd. Spordiklubi märgib sotsiaalmeedias, et piiranguid klientide arvule pole, kuna klubides ruumi jätkub. Rühmatrennides on aga samuti kehtestatud 10 osaleja reegel, suuremaid treeninguid korraldab spordiklubi aga välitingimustes.

Eesti suurim spordiklubikett MyFitness teatas klientidele, et avab spordiklubid esmaspäevast suviste lahtiolekuaegade järgi. Klubi märgib, et on paigaldanud põrandatele vahemaa hoidmist abistavad markeeringud ning suurendab koristustööde sagedust. Rühmatrennides on piiratud osalejate arvu ning ühtlasi on lisatud tunniplaani senisest lühemad treeningud.

MyFitnessile kuuluv automatiseeritud ööpäev läbi avatud jõusaalikett Gym Eesti avab end samuti esmaspäeva öösel. Ka Gym Eesti palub klientidelt 2+2-reegli järgmist ning ühistes riietus- ja pesuruumides viibimist võimalikult lühidalt.

Klubisid soovitatakse külastada kuni tund aega ning võimalusel kasutada isiklikke treeningumatte ning mitte kasutada treeninguklubi duširuume.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles