Rakvere mängutoad avavad end taas lastekaitsepäeval

Katrin Uuspõld
Copy
Mudilased võivad peagi oma sünnipäevi tähistada ja külalisteks olla mängutubades, kuid ka seal tuleb arvestada desinfitseerimisreeglitega ning piiratud on osalejate arv.
Mudilased võivad peagi oma sünnipäevi tähistada ja külalisteks olla mängutubades, kuid ka seal tuleb arvestada desinfitseerimisreeglitega ning piiratud on osalejate arv. Foto: Erakogu

1. juunist, mis juhtumisi on ka lastekaitsepäev, tohivad oma uksed avada teiste meelelahutusteenuste pakkujate seas kõige väiksematele elamuste võimaldajad ehk laste mängutoad. Ka Rakvere mängutoad ootavad esimesel võimalusel väikesi kliente ja mõned neist on kehtestanud ka soodushindu.

Oma Facebooki lehtedel on 1. juunil avamisest teada andnud näiteks Salto batuudikeskus, Mõmmi mängutuba ja Mummu mängumaa. Kaks viimast on teavitanud, et broneeringuid võetakse mõnda aega veel vastu ka ilma ettemaksuta ning erihinnaga.

Vabariigi valitsus on sätestanud, et teenuse osutaja peab tagama kuni 50 protsendi täituvuse nõude järgimise, desinfitseerimisvahendite olemasolu ning desinfitseerimisnõuete täitmise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles