Silberauto esindus avas eile Tõrremäel uksed

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata mõningatest majanduslikest tagasilöökidest avas Silberauto oma esinduse.
Hoolimata mõningatest majanduslikest tagasilöökidest avas Silberauto oma esinduse. Foto: Arvet Mägi

Hoolimata mõningatest majanduslikest tagasilöökidest avas Silberauto eile Rakvere piiril - endise Kullaaru aiandi territooriumil - oma esinduse, mis tähendab, et seal ollakse nüüd valmis kliente vastu võtma.


Mercedeseid, Jeepe, Dod­ge'e, Mitsubishisid ja Chrys­lereid müüv ja teenindav Silberauto pidi esialgsete plaanide kohaselt oma esinduse avama juba mullu suvel, kuid viivituse tõttu seadmete saabumisel Saksamaalt lükkus see edasi.



Rakvere esinduse juhil Rein Palmil on hea meel, et hoolimata viivitustest on nüüd uksed ka klientidele avatud. "Praegu on meil veel sisseelamisperiood, et kõik vajalik oma koha leiaks," ütles Palm.



"Aga kõik põhifunktsioonid toimivad ning hiljemalt veebruari keskel jõuavad kohale ka viimased puuduvad sisustuselemendid. Seega kõik kliendid on nüüd teretulnud, päris ametliku avamise teeme märtsi alguses."



Uues esinduses leidis tööd kokku 27 inimest, kellest suurema osa moodustavad autoteeninduse töötajad, ülejäänud osa Silberauto uue esinduse personalist jaguneb müügi- ja administratiivosakondade vahel.



Kahekorruselise esindusehoone esimesel korrusel pakutakse uusi, teisel aga kasutatud sõidukeid.



Tänapäevase sisustusega töökojas on sõiduautode hoolduskohti kaheksa, lisaks kaks hoolduskanalit veoautode ja busside teenindamiseks, sest märkimisväärse osa Lääne-Virumaa klientidest moodustavad just nende sõidukite kasutajad.



Eilne Eesti Ekspress kirjutas ASi Silberauto omaniku, Tapalt pärit Väino Kaldoja raskustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles