Platsiehitus paneb matsu Aqvale ja Pihlaka kohvikule

Toomas Herm
Copy
Aqva ees olevast suurest linnale kuuluvast parkimisplatsist on enne ümberehitustöid jäetud sõidukite kasutada väga väike osa.
Aqva ees olevast suurest linnale kuuluvast parkimisplatsist on enne ümberehitustöid jäetud sõidukite kasutada väga väike osa. Foto: Vladislav Musakko

Pärast eriolukorra lõppu alustati esmaspäeval Rakveres ettevalmistusi Parkali platsi ümberehitustöödeks, mille tõttu vähenes oluliselt Aqva spaa ees olev parkla.

Esmaspäeva ennelõunal oma sõiduki kitsukesele platsile parkinud Aqva kompleksi juht Roman Kusma tunnistas, et tegi seda vanast harjumusest, samas mõistes, et parkimisprobleemidega tuleb hakata kohe tegelema. Kusma sõnul oli enamik platsile pandud sõidukeid Aqva kompleksi töötajate liiklusvahendid.

Kusma hinnangul mahub väikesele maalapile paarkümmend sõidukit. “Need kohad tuleb jätta klientidele,” sõnas Kusma ja lisas, et peab mõtlema, kuhu oma töötajad saaksid autod panna. Ühe võimalusena nägi ta parkimist umbes kolmsada meetrit eemal olevale spordihoone parkimisplatsile. “Tuleb hakata seda ka klientidele reklaamima,” sõnas Kusma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles