Arno paigutas 170 aabitsakütti koolidesse

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Rakvere kolmes munitsipaalkoolis on eilse seisuga 1. klassi astumas 170 õpilast: Rakvere reaalgümnaasiumis 72, Rakvere põhikoolis 24 (pildil) ja Rakvere gümnaasiumis vähemalt 74 last.
Rakvere kolmes munitsipaalkoolis on eilse seisuga 1. klassi astumas 170 õpilast: Rakvere reaalgümnaasiumis 72, Rakvere põhikoolis 24 (pildil) ja Rakvere gümnaasiumis vähemalt 74 last. Foto: Kasper Mäe

Hariduses on olukord eriline, kuid sügisel Rakvere linnakoolides oma haridusteed alustavad lapsed on Arno sõelunud elukohajärgsetesse õppeasutustesse. Kooliuusikutega tuttavaks saamiseks peetakse distantsõppel koolides lähiajal kohapeal perevestluseid.

Arno – haridusteenuste haldamise süsteem – on lapse elukoha kauguse Rakvere reaalgümnaasiumist, gümnaasiumist ja põhikoolist ära mõõtnud ja esimese klassi poisid-tüdrukud koolidesse jaotanud.

Rakvere linnavalitsuse hariduse peaspetsialist Vilja Messer ütles, et Rakvere linna munitsipaalkooli seitsmesse klassi soovis kohta 161 õpilast. ​“Arno pakutuga polnud rahul 30 lapsevanemat,” nentis Messer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles