Peaminister tõstis Skype’is pöidlad püsti

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Väike-Maarja valla esindajad kõnelesid peaminister Jüri Ratasega Skype'i vahendusel eriolukorrast ja selle õppetundidest.
Väike-Maarja valla esindajad kõnelesid peaminister Jüri Ratasega Skype'i vahendusel eriolukorrast ja selle õppetundidest. Foto: Kristel Kitsing

Eriolukorra järel omavalitsusjuhtidega suhtlev peaminister Jüri Ratas võttis eile Skype’i vahendusel ühendust Väike-Maarja vallajuhtidega, et uurida, kuidas omavalitsus eriolukorra tingimustes toime tuli ning mida sellest õppis.

Peaministriga vestlesid pärastlõunal volikogu esimees Hans Kruusamägi, vallavanem Indrek Kesküla, sotsiaalosakonna juhataja Ene Kinks ja Väike-Maarja gümnaasiumi direktor Marje Eelmaa. Pisut üle paarikümne minuti väldanud jutuajamisel räägiti nii õnnestumistest kui ka kitsaskohtadest, mida tulevikus vältida.

“Kui rääkisime tulemustest, siis tänase (eilse – toim.) päeva seisuga on meie vallas koroonaviirusesse nakatunute arv null. Selle peale tõstis peaminister kaks pöialt püsti,” kõneles Indrek Kesküla. Vallajuhi ütlusel oli seejuures väga oluline roll heal koostööl kogukonnaga ja ta tõi näiteks omavalitsuse lasteaiad, kus käib 265 last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles