Linnar Priimägi kutsuti kuvandit kõpitsema

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Rakvere abilinnapea Andres Jaadla meelest vajaks Rakvere hüüdlause “Väge täis” kohendamist, seetõttu soovisid linnajuhid palgata imagospetsialisti Linnar Priimägi.
Rakvere abilinnapea Andres Jaadla meelest vajaks Rakvere hüüdlause “Väge täis” kohendamist, seetõttu soovisid linnajuhid palgata imagospetsialisti Linnar Priimägi. Foto: Ain Liiva

Rakveres on kaunitarideks uuendatud Pikk tänav ja Vallimägi oma kohe valmiva ümberkujundusega. Need on linna sümbolid, aga märgiliste objektidega peaksid koos käima ka sõnad. Rakvere abilinnapea Andres Jaadla mõtles Rakvere kuvandi uueks loomiseks kutsuda kampa kultuuripsühholoog Linnar Priimägi.

Kui Rakvere abilinnapeaks tõusis Andres Jaadla, otsustas ta oma vastutusvaldkonnas – turismi edendamises ja müügitegevuses – kohe härjal sarvist haarata. “Olemasolev pilt on väga kurb,” lausus Jaadla.

Põhjus nõnda öelda on seotud asjaoluga, et linn on viimase kolme aasta jooksul turismiobjektidesse tublisti raha pannud, kuid raha üksi rattaid juba käima ei pane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles