Eesti paremikku kuuluv vollepaar on ootelehel

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Suvine rannavõrkpalli võistlushooaeg kogub tuure. Rakveres korraldatavale meeste Tööriistamarket Cupi karikasarja mängudele on tung olnud ootamatult suur.
Suvine rannavõrkpalli võistlushooaeg kogub tuure. Rakveres korraldatavale meeste Tööriistamarket Cupi karikasarja mängudele on tung olnud ootamatult suur. Foto: Marianne Loorents

Eeloleval nädalalõpul algab esimese etapiga Tööriistamarket Cupi nime kandev Rakvere rannavõrkpalli karikasari. Jõuproov on mõne aastaga kujunenud sedavõrd populaarseks, et väljastpoolt Lääne-Viru maakonda võistlema tulevad paarid ei pruugi kuigi hõlpsalt löögile pääseda, sest registreerimine toimub põhimõttel “kes ees, see mees”.

Nõnda jäävad hetkeseisuga nii-öelda joone alla Eesti rannavolle paremikku kuuluvad Dmitri Korotkov ja Timo Lõhmus. Kas meestel õnnestub kreisilinnas oma oskusi näidata, selgub lähipäevade jooksul. “Nad on joone­alustena vist isegi kolmas paar. Nii et paar paari peab eespool veel loobuma,” kõneles karikasarja eestvedaja Kaarel Pomerants. Tema sõnul lubatakse võistlema 16 paari ja valikturniiri ei toimu.

Tuntumatest kohalikest võrkpalluritest teevad avaetapil kaasa näiteks Jarmo Neuhaus ja Kaspar Pomerants ning ka peakorraldaja ise. “Tuntumatest tuleb võib-olla mängima spordiajakirjanik Karl Rinaldo, kes on hetkel esimesena joone all,” märkis Kaarel Pomerants. Lisaks elukutselistele rannavõrkpalluritele Korotkovile ja Lõhmusele on tugevaid tegijaid ootelehel teisigi.

Neljal platsil peetavad rannavollelahingud algavad Rakvere staadioni liivaväljakutel reedel kell 17.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles