Los Torose etteotsa asub uus loots

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rait Käbinist (ees) saab suure tõenäosusega korvpallitiimi Tamsalu Los Toros / TalTech peatreener.
Rait Käbinist (ees) saab suure tõenäosusega korvpallitiimi Tamsalu Los Toros / TalTech peatreener. Foto: Tairo Lutter

Aastaid Eesti esiliiga korvpalli meistrivõistluste paremikku kuulunud Tamsalu Los Toros plaanib tiitlivõistlustel uuel hooajal kaasa lüüa uue, kuid juba teada-tuntud peatreeneriga.

Paar nädalat tagasi toimunud kohtumisel TalTechi esindajatega arutati koostöö jätkamise võimalusi. Samuti vaagiti, kes võiks võtta üle meeskonna juhendamise ehk peatreeneri rolli. Teatavasti edutati tiimi senine loots Kris Killing tehni­katudengite meistriliiga meeskonna etteotsa. Arvestatava kandidaadina Los Torose peatreeneri kohale on meediast läbi käinud TalTechi spordiklubi juhataja Rait Käbini nimi.

Tamsalu Los Torose esindaja Rainer Tops kinnitas, et jutul 38-aastase Käbini seadmisest peatreeneri ülesannetesse on tõepõhi all. Valik on igati loogiline, sest endisel meistriliiga tasemel mängumehel on samamoodi arvestatav treenerina töötamise pagas. “Praegu on maikuu ja kuskile verega alla kirjutama veel ei kipu, sest see, mis meid ümbritseb, tekitab piisavalt palju ebamäärasust. Ent tegutseme selles suunas, et sügisel jätkata, ja ka TalTech on sellest väga huvitatud,” kõneles Rainer Tops.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles