Tuntud kontserdikorraldaja hakkab Rakvere Vallimäge suureks looma

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Eile alustas Rakvere kultuurikeskuses turundusspetsialistina tööd Gunnar Viese. Olulisim ülesanne on Rakvere Vallimägi kaardile tuua ja istekohad vaatajaid täis pikkida.
Eile alustas Rakvere kultuurikeskuses turundusspetsialistina tööd Gunnar Viese. Olulisim ülesanne on Rakvere Vallimägi kaardile tuua ja istekohad vaatajaid täis pikkida. Foto: Ain Liiva

Rakvere Vallimägi saab küll alles augustis uhkeldada oma ilu ja võimsusega, kuid eilsest hakkas siinsesse kultuuriellu panustama Rakvere päritolu oma ala tipp, suurürituste korraldaja ja hing Gunnar Viese. Publikumagnetist pidude eestvedaja kavandada ja ellu viia on Vallimäe vabaõhukeskuse ja Rakvere kultuurikeskuse turundustegevus.

Rakvere kultuurikeskuse turundusspetsialist Gunnar Viese tegi eile tiiru Rakvere Vallimäel. Nähtu rõõmustas. “Tohutu potentsiaal, tahaksin midagi ära teha,” nentis mees, kelle süda on Rakveres.

Väljaspool sünnilinna tegutsenud, kuid end siinseks patrioodiks nimetav Viese lausus, et vallirikka mäe turunduses seab ta endale orientiiriks Haapsalu. “Olen rahul, kui oleme samamoodi pildis. Haapsalu on strateegiliselt Tallinnast sama kaugel kui meie, kuid seal on ära tehtud meeletu töö,” kõneles Viese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles