Jalgpallimeeskonna poolkaitsja põrutas Austraaliasse

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Mario Kuokkanen.
Mario Kuokkanen. Foto: Meelis Meilbaum

Läinud nädalalõpul jalgpalli treeningmängus Kohtla-Järve JK Järve tiimi võõrustanud ja naabritest tänu Alex Sander Sepa tabamusele 1:0 jagu saanud Rakvere JK Tarvas elab muutuste tuules.

Meeskonna rivistuses on toimunud verevahetus, mille käigus liitus põhikoosseisuga hulk noori pallureid ja mitmed kogenud mängumehed siirdusid madalamal liigatasemel heitlevasse duubelrivistusse.

Ühe olulise nimena ei leia rakverlaste nimekirjast aga noorema põlvkonna esindajat, 20-aastast poolkaitsjat Mario Kuokkaneni, kes võttis enne koroonapandeemia algust paljudele üllatusena ette teekonna Austraaliasse.

Läinud aastal Eesti esiliiga meistrivõistluste parima mängija hääletusel võistkondade treenerite hulgas äramärgitud pallurite hulka kuulunud Kuokkanen lasusus, et püüdis kängurumaale jõudes leida endale samuti sobivat mängupaika, kuid eriline edu teda seejuures pole saatnud. "Tulin alguses siia ühe klubi juurde, aga enam seal ei mängi," ütles ta. Tööotsinguil jalgpallur pole siiski matnud mõtet töö ja lemmikharrastus ühendada. "Eks ole näha. Kuna hetkel siin midagi ei toimu, ei ole ma uut klubi veel otsinud," lisas Kuokkanen.

Rakverlasest jalgpallur plaanib Austraaliasse jääda esialgu aastaks, kuid tuleviku kohta mingeid suuri plaane ei heieta. "Mõtlesin, et prooviks midagi muud ka vahelduseks. Aasta olen kindlasti [Austraalias] ja siis vaatan edasi. Kuigi lahkumine tuli mingil määral klubile üllatusena, jääb Tarvas ikka minu valikusse," rääkis ta.

Mario Kuokkanen debüteeris Rakvere JK Tarvas esindusmeeskonnas 2015. aastal. Samuti on ta esindanud Eesti kuni 19-aastaste jalgpallikoondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles