Kristo Saage liitus keskerakonna ridadega

Jete Eevald
, ajakirjanik
Copy
Korvpallur Kristo Saage osaleb 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistel keskerakonna ridades.
Korvpallur Kristo Saage osaleb 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistel keskerakonna ridades. Foto: Keskerakond

Keskerakonnaga liitunud tippkorvpallur Kristo Saage lööb kaasa ka 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistel.

Lõppenud hooajal Rakvere Tarva meeskonda esindanud Kristo Saage soovib panuse anda eelkõige spordi valdkonnas. "Esiteks tahan igakülgselt kaasa aidata sellele, et iga Rakvere noor tegeleks regulaarselt spordiga. Teiseks tuleb luua veel paremad tingimused selleks, et Rakvere elanikel oleks võimalus vaba aega sportlikult veeta. Rakvere inimesed on spordilembesed ja näen selles valdkonnas suurt potentsiaali," ütles Kristo Saage.

35-aastane Kristo Saage on mänginud ka Eesti koondises ja esindanud Leedu klubi. "Pallid on mul siiamaani hästi korvi sopsanud. Nüüd loodan ka poliitikas skoori teha," rääkis Kristo Saage talle omasel muhedal toonil. "Praegu ei ole veel teada, millises klubis järgmisel hooajal mängin, kuid pildil püsimiseks on esimene eelistus loomulikult Rakvere Tarvas. Tuleb kõvasti trenni teha ja hästi mängida, siis paneb Virumaa Teataja pildi lehte," lisas Kristo Saage.

Keskerakonna Rakvere osakonna juht ja Rakvere linnapea Triin Varek lausus, et Kristo Saage on tulihingeline korvpallur ja suur Rakvere fänn, kes soovib varasemast rohkem kodulinna käekäiku panustada. "Kristo Saage on sirge seljaga mees, konkreetsete väljaütlemiste ja ettepanekutega," sõnas Triin Varek. "Suur rõõm, et meie meeskonnaga ühineb värskete vaadetega inimene. Optimism, positiivne ellusuhtumine ja tahe tegutseda iseloomustavad teda vahest kõige enam. Meeskonnamängijana teab ta hästi koostöö väärtust. Mul on siiras rõõm, et oleme saanud suurepärase tiimiliikme," lisas linnapea Triin Varek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles