Viru ralli võib muutuda isuäratavaks

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kui autospordisõprade salasoov täitub, siis võib näha Viru rallil juuli alguses Lääne-Virumaal kihutamas ka kedagi maailma tippu kuuluvatest sõitjatest. Ralli mullust parimat meeskonda Georg Grossi ja Raigo Mõlderit ootab sel juhul samuti ees põnev aeg.
Kui autospordisõprade salasoov täitub, siis võib näha Viru rallil juuli alguses Lääne-Virumaal kihutamas ka kedagi maailma tippu kuuluvatest sõitjatest. Ralli mullust parimat meeskonda Georg Grossi ja Raigo Mõlderit ootab sel juhul samuti ees põnev aeg. Foto: Ain Liiva

​Eesti autoralli meistrivõistluste avalöök antakse tänavu 4. juulil Lääne-Viru maakonna teedel sõidetaval Viru rallil. Senise kahe päeva asemel kihutavad ralliautod ühel päeval, kuid vürtsi lisavad võimalikud üllatused tippsõitjate näol.

Algul juunikuu teise poolde kavandatud ralli üks korraldajatest Andres Ots lausus, et võistluse juulikuusse tõstmine on seotud hetkeolukorraga ja suur­ürituste korraldamisega kaasnevate piirangutega. Ilma publikuta pole aga autospordi kodune maiuspala pooltki väärt seda, mis ta on ühes andunud fännide kaasaelamisega.

Koos Madis Hallinguga rallit eest vedav Ots ütles, et pingelist pole neil korraldajatena olnud muud kui see, et koroonaviiruse tõttu valitses teadmatus tuleviku suhtes. “Kui märtsi alguses hakkas enam-vähem selguma, et ürituse tegemine plaanitud ajal ilmselt ei õnnestu, siis lasime natukene nii-öelda rihma lõdvemaks. Me ei teadnud, millal ja kas üldse sel aastal õnnestub midagi korraldada. Kui öeldi, et juulis võib teha, siis võtsime kohe Eesti Autospordi Liiduga ühendust,” kõneles Andres Ots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles