Raamatukogu avab promenaadil raamatukioski

Inna Grünfeldt
Copy
Lääne-Virumaa keskraamatukogu avab juunis kesklinnas promenaadil raamatukioski.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu avab juunis kesklinnas promenaadil raamatukioski. Foto: Tiina Kriisa

Lääne-Virumaa keskraamatukogu suvine raamatumüük ei jää tulemata selgi suvel. Kuid nii nagu kevadki tuli sel aastal teisiti, tuleb teisiti raamatumüük.

Varasemast paaripäevasest täikast raamatukogu juures saab sel suvel raamatukiosk Rakvere kesklinna promenaadil ja avatud on see terve jaanikuu vältel. 

"Kuna eriolukorra ajal olid raamatukogu uksed pikalt suletud ning saime pakkuda teenust vaid piiratud ulatuses, oli raamatukogul võimalus tegeleda põhjaliku kogude puhastamisega. Selle tulemusena kerkisid virnad kogust maha arvatud raamatutest, mis nüüd soodsa hinnaga müüki lähevad ja omale uue omaniku saavad. Raamatuvalik on mitmekesine, leidub nii eriala- kui ka ilukirjandust," rääkis Lääne-Virumaa keskraamatukogu arendusspetsialist Tiina Kriisa. "Kuna jõulukülast rakverlasele tuttav linnumajake on väike ning palju kaupa ei mahuta, toome uusi raamatuid juurde igal müügipäeval. Seega tasub läbi astuda rohkem kui kord," lisas ta.

Raamatukiosk avatakse 2. juunil kell 11. Kasutatud raamatute kiosk on avatud teisipäevast reedeni kella 11–17.30.  Raamatuhuvilisel tasub silmas pidada, et raamatukioskis kaardiga maksta ei ole võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles