Nõudepesumasin säästab aega, närve ja maniküüri ... kuni ta töötab

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Kuuldavasti on nõudepesumasinal üks suur puudus: vaja on kedagi, kes puhtad nõud välja võtab ja kappidesse-sahtlitesse paigutab.
Kuuldavasti on nõudepesumasinal üks suur puudus: vaja on kedagi, kes puhtad nõud välja võtab ja kappidesse-sahtlitesse paigutab. Foto: Caters News Agenc

Masina viivad parandusse tavaliselt mehed, kellel on selleks enamasti üks põhjendus – naine on kodus hirmus tige, sest väärt abiline on katki. Masina säästmisest räägivad kogenud remondi- ja müügimees.

Staažikas remondimees Margus Nirgi kurtis: “Ikka ja jälle tuuakse masin, mis vahepeal on mitu kuud katkisena seisnud, remonti sõnadega, et nüüd on homseks vaja terveks teha” ning lisas, et inimesed suhtuvad üldse oma kodumasinatesse väga hooletult ja sageli vajab masin kõigest korralikku läbipesu.

Nirgi kirjeldas, kuidas tõmbab kõigepealt kummikindad kätte ja hakkab remonti toodud räpast masinat üle vaatama. Ta väitis, et julgelt 75 protsenti inimestest ei tee näiteks ukseservi puhtaks, mis lähevad mustusest korpa ja lõpuks hakkab see seal käärima. Masina põhjal olevat sõela võiks ometi igaüks ise kontrollida ja selle aeg-ajalt läbi pesta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles