Tänavakorvpallureid näeb maakonnas mitut puhku

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Eesti meistrivõistluste etapid 3x3-korvpallis stardivad juba mai lõpus. Lääne-Virumaa võõrustab esimest turniiri juuni alguses.
Eesti meistrivõistluste etapid 3x3-korvpallis stardivad juba mai lõpus. Lääne-Virumaa võõrustab esimest turniiri juuni alguses. Foto: Margus Martin

Üleeestiline tänavakorvpallisari, mille raames selgitatakse Eesti meistrid 3x3-korvpallis, koondab esialgses kalendris koos finaalvõistlusega 16 etappi.

Lääne-Viru maakonnas on neli turniiri, mis peetakse Rakveres (6. juunil), Haljalas (4. juulil), Kadrinas (5. juulil) ja Väike-Maarjas (25. juulil). Eesti meistrivõistluste finaalvõistlus toimub 8. augustil Tallinnas.

Kõikidel etappidel arvestatakse nii valitsuse kui ka Eesti Korvpalliliidu kehtestatud eripiirangutega, mis tähendab, et juuni alguse jõuproovile Rakveres pealtvaatajaid ei lubata ning COVID-19 haigusnähtudeta võistlejaid ja korraldustiimi liikmeid võib olla kunstmurustaadioni välisväljakutel kuni sada. Eesti Korvpalliliidu 3x3-korvpalli valdkonna juht Reigo Kimmel lausus, et koroonaviirusesse suhtutakse väga tõsiselt. Tema sõnul tähendab haigusnähtudega mängija või võistkonna esindaja kasutamine võistlustel terve tiimi eemaldamist kõigist ülejäänud turniiridest. Samas motivatsioonipuuduse üle pallurid Kimmeli kinnitusel ei kurda, sest 3x3-formaat aitab paljudel korvpalluritel kustutada pooleli jäänud saalikorvpalli hooajast tekkinud mängunälga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles