Kadrina raamatukogu õnnitleb lasteaeda väljapanekuga

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Lasteaeda ja raamatukogu võiks lausa koostööpartneriteks nimetada ning pidulikel puhkudel on neil tavaks üksteist meeles pidada.
Lasteaeda ja raamatukogu võiks lausa koostööpartneriteks nimetada ning pidulikel puhkudel on neil tavaks üksteist meeles pidada. Foto: Piret Saul-gorodilov

Kadrina lasteaed Sipsik saab 75-aastaseks ja raamatukogus on lasteaia mudilaste ja õpetajate aegade jooksul raamatukogule kingitud kaartidest üleval väike näitus.

Kadrinasse asutati lasteaed 1. juunil 1945. aastal ning raamatukogul ja lasteaial on aastakümneid olnud väga hea koostöö. Raamatukogu direktor Ene Heide rääkis, et alati kutsutakse lasteaialapsi raamatukokku ettelugemispäevale. Neile seletatakse, mis üldse on raamatukogu ja kuidas käib laenutamine. Kõik ikka selleks, et nad leiaksid varakult tee, koos vanematega, raamatukokku. Kaartidest, mis lasteaed on läbi aja raamatukogule kinkinud, tehti väike näitus. Kuna palju on laste omatehtud kaarte, on näitus ühtlasi omamoodi tagasivaade ajaloole. Kindlasti pakub väljapanek äratundmiselevust täiskasvanutele ja aitab meenutada, mis stiilis ja milliste vahenditega on omal ajal kaarte meisterdatud.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles