Lehekuus toimuma pidanud Tamsalu päevad jäävad tänavu ära

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Tamsalu päevad olid mõnus kogupereüritus koos laada, kodukohvikute ja muu säärasega, kuid tänavu tuli need kahjuks ära jätta.
Tamsalu päevad olid mõnus kogupereüritus koos laada, kodukohvikute ja muu säärasega, kuid tänavu tuli need kahjuks ära jätta. Foto: Meelis Meilbaum

Traditsiooniliselt maikuu lõpus toimunud Tamsalu päevad jäetakse tänavu ära, kuid Tapa linna päevad augusti alguses loodetavasti toimuvad.

“Tamsalu päevad on selleks aastaks kahjuks ajalugu juba enne toimumist,” tõdes Tapa vallavanem Riho Tell. “Me ei plaani neid ka hiljem pidada, aga kui olukord normaliseerub, siis korraldame sügisel Tamsalus midagi muud. Lisaks loodame väga, et saame sügistalvel Tamsalu renoveerimisel oleva kultuurimaja korraliku peoga taasavada.”

Tapa linna päevade toimumisaeg on tänavu 7.–9. augustini ja praeguse seisuga neid ära ei jäeta. “Korraldajad tegelevad ettevalmistusega,” kinnitas vallavanem.

“Peame läbi mõtlema, kuidas korraldada neid nii, et vältida liiga suuri rahvakogunemisi. Kõik loodavad, et linnapäevad mingis mahus ikka toimuvad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles