Võrkpallur Robert Viiber vahetab välismaal klubi

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Robert Viiber.
Robert Viiber. Foto: Dominika Holčíková

Kaks hooaega Tšehhi võrkpalli meistriliigas mänginud Robert Viiberi ja tema senise leivaisa Odolena Voda Aero teed läksid lahku. Endine koduklubi tänas rakverlasest sidemängijat ja soovis talle edasiseks Tšehhis edu.

Viimasest lausest võis järeldada, et Viiber jätkab karjääri samas riigis, kuid uues klubis ka kolmandat järjestikkust hooaega.

"Nad (Odolena Voda – M. M.) tahtsid minuga jätkata, aga ütlesin neile juba varakult ära, et otsin midagi uut ja huvitavad," lausus 23-aastane võrkpallur.

Viiber lisas, et leping uue meeskonnaga on allkirjastatud, kuid seda ei saa avalikustada enne, kui klubi annab asjast ise esimesena teada. "Jätkan Tšehhis," kinnitas ta.

Teine lõppenud hooajal välismaal mänginud Lääne-Viru võrkpallur Martti Juhkami märkis, et tema tuleviku kohta esialgu uudiseid pole. "Kõik on lahtine," ütles samuti Rakverest sirgunud nurgaründaja.

Tema sõnul hakkab senine koduklubi, Saksamaa meistriliiga paremikku kuuluv Friedrichshafen, tegelema uue hooajaga seotud teemadega järgmisel nädalal. "Eks nad siis hakkavad suhtlema ja võtavad ka minu agendiga ühendust," lausus Juhkami. "Kui midagi oluliselt paremat sellel hetkel ei ole, siis ei näe ma ka põhjust, miks ei võiks seal jätkata. Kõik oleneb tingimustest."

Mõlemad mehed osalevad suvistes Eesti koondise treeninglaagrites. Viiber siirdub Tšehhi tõenäoliselt augusti alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles