Piltuudis: eterniiditoojad ummistasid jäätmekeskuse

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Sel nädalal on Lääne-Viru jäätmekeskuse Rakvere kogumispunkt võtnud tasuta vastu eterniiti. Huvi on olnud suur.
 
Sel nädalal on Lääne-Viru jäätmekeskuse Rakvere kogumispunkt võtnud tasuta vastu eterniiti. Huvi on olnud suur.  Foto: Anu Viita-Neuhaus

Tasuta äraandmisele suurtes kogustes toodud eterniit tekitas Lääne-Viru jäätmekeskuse Rakvere kogumispunktis autorivi juba hommikul. Nii on olnud sel nädalal kolmel päeval, mil jäätmekeskus on rakverlastelt võtnud tasuta vastu eterniiti. Ettevõtte tegevjuht Priit Raamat rääkis, et huvi on olnud väga suur.

Priit Raamatu sõnutsi on eterniit esiisade pärandus. "Kunagi oli see populaarne ehitusmaterjal, praegu ohtlik jääde," ütles ta.

Tema sõnul on inimesed eterniiti toonud jäätmekeskusesse tavapärasest kolm korda rohkem.

Raamat lausus, et inimesed on valmis tasuta kampaaniate puhul veetma aega jäätmekeskuse järjekorras. "See on samamoodi, nagu vanasti oldi bensiini järjekorras. Nüüd oodatakse meie juures kaalu peale saamist."

Lääne-Viru jäätmekeskuse tegevjuht nentis, et koroonaviirusest tingitud kriis on avaldanud mõju ka keskusele. "Ettevõtete huvi küll vähenes, kuid erasektor on olnud aktiivne, inimesi on tavapärasest poole rohkem," ütles Priit Raamat.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles