Käsipallureid ootab ees esmatutvus Balti liigaga

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Tapa käsipalli järelkasv saab eelolevast sügisest väljundi, millesarnast neil varem pole olnud, ja hakkab meeste tiimiga võistlema Balti liigas.
Tapa käsipalli järelkasv saab eelolevast sügisest väljundi, millesarnast neil varem pole olnud, ja hakkab meeste tiimiga võistlema Balti liigas. Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaa käsipallikantsi Tapa meeste tiim astub suure sammu, millest pole seni kuigi valjul häälel räägitud, kuid mis on paljude meelel olnud juba aastaid, ja liitub sügisest Balti käsipalliliigaga.

Seni lisaks Balti riikidest pärit meeskondadele klubisid Soomest, Valgevenest ja Ukrainast ühendanud Balti käsipalliliigat ootavad ees põhjalikumad muutused: võistlussarjast tõotab tulla puhtakujuline Eesti, Läti ja Leedu meeskondade mõõduvõtt.

Suure käsipalliga avaldab soovi liituda Eesti tippklubide kõrval ka Spordiklubi Tapa, kellele tähistab Balti liigasse minek ajaloolist sammu rahvusvahelisel areenil, kuivõrd varem pole meeste tiimiga sellisel tasemel võisteldud. “Jaa, selline plaan on. Ametlikku avaldust me esitanud veel pole, sest tähtajani, 10. juunini, on veel aega. Otsus on tehtud – võtame osa Balti liigast ja Eesti meistrivõistlustest,” kõneles Tapa meeskonna peatreener Elmu Koppelmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles