Politseikool kolib osaliselt Väike-Maarjasse

Toomas Herm
Copy
Sisekaitseakadeemia Väike-Maarja õppekeskuse harjutusväljakul oleva päästetehnika õppesõiduraja saab kohandada sõiduautodele alarmsõidukite õppesõidurajaks.
Sisekaitseakadeemia Väike-Maarja õppekeskuse harjutusväljakul oleva päästetehnika õppesõiduraja saab kohandada sõiduautodele alarmsõidukite õppesõidurajaks. Foto: Vladislav Musakko

Tüli kohalike elanikega on loonud ainulaadse võimaluse ühendada politseinike ja päästjate õpe – töötavad nad ju enamikus kohtades ühismajades ja on nende keeli põllul kogu aeg õlg õla kõrval.

Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla rääkis, et omavalitsus on politseikooli tulekust Väike-Maarjasse väga huvitatud. Sellest on räägitud ka siseministeeriumi esindajate ja sisekaitseakadeemia rektoriga.

Vallavanem nimetas Väike-Maarja külje all olevat päästjate harjutusväljakut, mis tema andmetel on Baltikumis, kui mitte Põhjamaades, üks parimaid. Esialgse plaani kohaselt kavandatakse sinna kõrvale rajada autodroom politseinike jaoks, kuid seda saavad mõistagi kasutada ka päästjad, näiteks alarmsõidukite juhid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles