Piltuudis: maasikaputka omanik seadis ohtu sõidukid ja jalakäijad

Toomas Herm
Copy
Maasikaputka ette autode eemal hoidmiseks pandud metallist latt, millest turritasid välja kruvide teravad otsad, ohustas lisaks sõidukitele jalakäijaid.
Maasikaputka ette autode eemal hoidmiseks pandud metallist latt, millest turritasid välja kruvide teravad otsad, ohustas lisaks sõidukitele jalakäijaid. Foto: Toomas Herm

Rakvere külje all oleva Magaziini kaupluse otsas oli maasikaputka omanik pannud müügipunkti ette umbes viie meetri kaugusele metallist lati, millest turritasid välja kruvide teravad otsad, ohustades nii sõidukeid kui ka jalakäijaid.

Maasikamüüja tunnistas, et oli ise ka mõelnud, et see latt ohustab inimesi, kuid lisas, et tema ei saa midagi teha, sest omanik oli selle sinna pannud.

Maasikaputka omanik Iman ütles, et pani lati seepärast, et juhid ei pargiks oma sõidukeid putka ette. Nooruke müüja ei saavat neid kogu aeg takistada. Küsimusele, kas ta ei arva, et teravate otstega kruvid võivad lisaks sõidukitele ohustada jalakäijaid, vastas mees, et võtab siis selle lati sealt ära ja värvib putka ette sõidukite eemal hoidmiseks x-tähe.

Magaziini kauplus üürib pinda osaühingult Raviltos. Äriühingu juhatuse liige Urmas Valter ütles raudlatist ja teravate otstega kruvidest kuuldes, et selle panemine oli putkaomaniku täielik isetegevus. Valteri sõnul oli maasikakaupmehega tegelikult kokkulepe, et ta ei ole seal kaupluse otsas, vaid hoovivärava juures. Mis puudutab Imani kavatsust värvida putka ette autode peletamiseks x-täht, Valteri sõnul seda kindlasti teha ei tohi. "Ta ei ole minuga ühtegi asja kooskõlastanud," sõnas Valter ja lubas kohe putkaomanikuga ühendust võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles