Tarva jalgpallinaised haarasid härjal sarvist

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Nii kogenud kui ka verinoori mängijaid ühendava Rakvere jalgpalliklubi Tarvas naiskonna keskmine vanus oli Eesti esiliiga meistrivõistluste avamängus 20 aastat ja kaks kuud.
Nii kogenud kui ka verinoori mängijaid ühendava Rakvere jalgpalliklubi Tarvas naiskonna keskmine vanus oli Eesti esiliiga meistrivõistluste avamängus 20 aastat ja kaks kuud. Foto: Rakvere JK Tarvas naiskond

Aastase pausi järel Eesti jalgpalli meistrivõistlustel naiskonnaga esindatud Rakvere jalgpalliklubi Tarvas naasmine kujunes edukaks, sest esiliiga avavoorus saadi jagu tugevast FC Elva tiimist.

Põnevat kooslust noortest ja kogenud mängijatest pakkuv Tarva jalgpallinaiskond alustas läinud pühapäeval Elvas peetud kohtumist ebalevalt. Võõrustajate surve kestis umbes kümmekond minutit, misjärel hakati juba ise rohkem palli valdama ja julgemalt võimalusi otsima.

Esimest väravat ei tulnud kaua oodata, sest 14. minutil leidis Tarva naiskonna poolkaitsja Naidä Imanova osava läbisööduga tipuründaja Gerda Johanna Leichteri, kes lõi palli külmavereliselt vastaste väravavahi selja taha – 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles