Eile saadeti Ida prefektuurist väljateenitud pensionile teenekas ja tunnustatud politseikoer Nacho. Kaheksa aastat tagasi tehtud fotol on ta pisike kutsikas. Tänaseks on ta koos oma peremehe koerajuht Raul Bambergiga päästnud nelja inimese elu.
Eile saadeti Ida prefektuurist väljateenitud pensionile teenekas ja tunnustatud politseikoer Nacho. Kaheksa aastat tagasi tehtud fotol on ta pisike kutsikas. Tänaseks on ta koos oma peremehe koerajuht Raul Bambergiga päästnud nelja inimese elu. Foto: Vladislav Mussako

Eile, kui Rakvere politseijaoskonnas järas verivärske pensionär, mänguhimuline Nacho, lemmiklelu, mõtles nii mõnigi inimene, kuidas koerale kõnet pidada. “Auh!” ütles Nacho neile, kes olid tulnud kaheksa aastat politseis töötanud ja nelja inimese elu päästnud päevakangelast pensionile saatma.

Enne ja nüüd: eile saadeti Ida prefektuurist väljateenitud pensionile teenekas tunnustatud politseikoer Nacho.
Kaheksa aastat tagasi tehtud fotol oli ta pisike kutsikas. Tänaseks on ta koos oma peremehe koerajuht Raul Bambergiga päästnud nelja inimese elu.
Enne ja nüüd: eile saadeti Ida prefektuurist väljateenitud pensionile teenekas tunnustatud politseikoer Nacho. Kaheksa aastat tagasi tehtud fotol oli ta pisike kutsikas. Tänaseks on ta koos oma peremehe koerajuht Raul Bambergiga päästnud nelja inimese elu. Foto: Politsei

Pidulikul üritusel heitis politseikoer aina ja aina pilgu oma peremehe Raul Bambergi suunas, mõne korra haugatades.

Kommentaarid
Copy