Väike-Maarja vald kehtestas käitumisjuhise viiruse leviku takistamiseks

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Vald otsustas rangemate piirangute kasuks.
Vald otsustas rangemate piirangute kasuks. Foto: Erakogu

Koroonaviiruse leiu tõttu Väike-Maarjas kehtestatakse käitumisjuhis valla allasutuste, ettevõtete töötajatele ja elanikkonnale, et viiruse levikut takistada.

Valla kriisikomisjon otsustas kehtestada külastuskeelu Väike-Maarja ja Tammiku hooldekodus ning sama soovitada Pandivere pansionile. Kuni 14. juunini suletakse Väike-Maarja ja Rakke saun, peatatakse tegevus spordihoonetes ega korraldata noortelaagreid.

Lasteaiad jäävad avatuks, laste üleandmine toimub õues ning võimalusel palutakse laps(ed) koju jätta kuni 14. juunini. Kõik planeeritud üritused valla hallatavates asutustes kas lükatakse edasi või jäetakse ära. Elanikele ja asutustele jagatakse soovitusi ohutuks tegutsemiseks. Ühtlasi kutsutakse üles inimesi, kes tunnevad, et on terved ja COVID-19 sümptomiteta, registreerima end abiliseks Väike-Maarja hooldekodusse. 

Esmaspäeval kell 16 esineb vallavanem Facebooki otseülekandes, kus ta annab ülevaate valla kriisikomisjoni kehtestatud käitumisjuhistest valla allasutustele, ettevõtetele ja elanikkonnale ning vastab vallaelanike täpsustavatele küsimustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles