Päästeamet paigaldas Väike-Maarja hooldekodu juurde olmekonteineri

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Töötajatel on võimalik pingelises olukorras hetkeks aeg maha võtta, oma mõtteid "tuulutada" ja seeläbi jätkuvalt töös tulemuslik olla.
Töötajatel on võimalik pingelises olukorras hetkeks aeg maha võtta, oma mõtteid "tuulutada" ja seeläbi jätkuvalt töös tulemuslik olla. Foto: Erakogu

Täna saabus Väike-Maarja hooldekodu juurde päästeteenistuse olmekonteiner, mida päästeamet kasutab tavapäraselt pikemaajalistel päästetöödel ja suurüritustel.

Konteinermaja toodi kümneks päevaks töötajatele n-ö puhtaks tsooniks. See on sisustatud nagu pisike korter, kus töötajatel on võimalik pingelises olukorras hetkeks aeg maha võtta, oma mõtteid "tuulutada" ja seeläbi jätkuvalt töös tulemuslik olla. "Me oleme väga tänulikud, et meist niimoodi hoolitakse. Nad kohe ise pakkusid välja sellise võimaluse," rääkis hooldekodu juhataja, kes polnud veel paari päeva taguste sündmustega kaasnenud ehmatusest päriselt toibunud. Ta rõhutas, et inimesed ei või veel väga julgeks muutuda, sest viirusoht ei ole sugugi möödas. Kindlasti tuleb meeles pidada kõiki karantiinireegleid ning pisimagi haiguskahtluse korral jääda koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles