Tabav viimase sekundi vise tõi teise etapivõidu järjest

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Aron Kuusik (palliga) on koos kaaslastega teeninud 3x3-korvpallis amatööride seas kaks etapivõitu järjest.
Aron Kuusik (palliga) on koos kaaslastega teeninud 3x3-korvpallis amatööride seas kaks etapivõitu järjest. Foto: Siim Semiskar

Ilmselt esimest korda elus, aasisid kossusõbrad, kui iseloomustasid Mihkel Mageri viimase sekundi võiduviset 3x3 korvpalli Eesti meistrivõistluste Rakvere etapi amatööride finaalmängus.

Mihkel Mager on kossu­platsil tavaliselt kaugpommitaja – tema põhirelvaks on kolmepunktivisked, mis 3x3-korvpallis on küll väärt kahte punkti. “Aga nüüd võttis kätte, tegi joone taga pette, astus paar sammu korvile lähemale ja pani vaatamata kummalisele kaarele sisse,” kiitis võistkonnakaaslane Aron Kuusik.

Mager korraldas oma rünnaku, kui 3x3-korvpalli Eesti meistrivõistluste teise etapi amatööride finaalis oli tablool seis 16:16 ja tiksusid viimased sekundid. Tabanud vise tõi RLV Massivele järjepanu teise etapivõidu ja teist korda järjest valmistati meelehärmi võistkonnale nimega Estravan. Turniir toimus möödunud laupäeval Rakveres, kuid tavapärase õues mängimise asemel patsutati palli ja rünnati korvi Rakvere spordihoones, sest ilm natuke tembutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles