Lähipäevil algavad Jaama tänava ümberehitustööd

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Jaama tänava renoveerimistööde käigus rajatakse uus sõidutee konstruktsioon, tee saab asfaltkatte, samuti ehitatakse kõnnitee ja kergliiklustee ning paigaldatakse äärekivid. 
Jaama tänava renoveerimistööde käigus rajatakse uus sõidutee konstruktsioon, tee saab asfaltkatte, samuti ehitatakse kõnnitee ja kergliiklustee ning paigaldatakse äärekivid. Foto: Kristel Mänd

Lähipäevil algavad ehitustööd Rakvere linnas Jaama tänaval, mille käigus rekonstrueeritakse ligikaudu ühe kilomeetri pikkune lõik Ilu puiestee ja Härma tänava vahel.

Rakvere linnavalitsus sai kevadel majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumilt 490 000 eurot juhtumipõhist investeeringutoetust Jaama puiestee kui transiittee rekonstrueerimiseks. Toetuse eesmärk on toetada kohalikke omavalitsusi, kelle teelõikudel tekivad suure liikluskoormuse tõttu lisakulutused. Tööde käigus rajatakse uus sõidutee konstruktsioon, tee saab asfaltkatte, samuti ehitatakse kõnnitee ja kergliiklustee ning paigaldatakse äärekivid.   

Ehitustöödega hakatakse pihta Ilu puiestee poolt kurvi pealt, kus alustatakse teeserval olevatel haljasaladel kergliiklustee rajamisega. Tööde ajal suletakse tänaval lõiguti läbipääs. Kinnistuomanikele tagatakse juurdepääs oma kinnistutele ning teenindav transport saab teelõiku läbida ka ehituse ajal. Töid teostab OÜ Teearu Grupp, objekt valmib eeldatavalt augusti lõpuks ja tööde maksumus on 567 993 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles