Rahajagajatele tutvustati meeste ja naiste aju ning kehakeelt

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
OÜ Taali Mesila omanik Tõnis Taal rääkis seminaril osalejatele, kuidas LEADER-programmist saadud toetus on aidanud tema ettevõtet.
OÜ Taali Mesila omanik Tõnis Taal rääkis seminaril osalejatele, kuidas LEADER-programmist saadud toetus on aidanud tema ettevõtet. Foto: Ain Liiva

Vinni vallas liikus kahel päeval ringi seltskond, kes osales kantseliitliku pealkirjaga seminaril “Viru LEADER võrgustiku tugevdamine”. Ettevõtmine tekitab kahetisi tundeid. On tore, et LEADER-programmist saadavad rahasüstid aitavad arendada maaelu – aga kas võrgustiku tugevdamisele aitab kaasa loeng “Meeste ja naiste aju ning tähelepanu erinevused, kehakeel”?

LEADER on Euroopa Liidu ühenduse algatusprogramm, mille eesmärk on edendada elu maapiirkonnas kohaliku tasandi koostöö kaudu. Programm saab Euroopa Liidust raha, millele Eesti riik lisab oma osa.

LEADER-il on üle Eesti 26 mittetulundusühingust koostööpartnerit, millest igal on rahastusperioodi jooksul volitus toetada maaelu 2,5–3,5 miljoni euroga sõltuvalt esindatava piirkonna suurusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles