Võsu kooli direktor liigub sügisest Jüri gümnaasiumisse

Jete Eevald
, ajakirjanik
Copy
Võsu kooli direktori Liina Altroffi jaoks on aeg edasi liikumiseks paras. Sügisest on teda Jüri gümnaasiumis ootamas 1254 õpilast.
Võsu kooli direktori Liina Altroffi jaoks on aeg edasi liikumiseks paras. Sügisest on teda Jüri gümnaasiumis ootamas 1254 õpilast. Foto: Marianne Loorents

Alates 2017. õppeaasta algusest Võsu kooli direktori ametis olnud Liina Altroffi ootab uus tööpõld. Uuest õppeaastast suundub koolijuht Rae valda, et jätkata direktoriametit Jüri gümnaasiumis.

Kolm aastat Võsul koolijuhina toimetanud Liina Altroffi sõnul ei tulenenud otsus lahkuda erimeelsustest. “Kõik on absoluutselt hästi. Lihtsalt on aeg edasi liikuda,” ütles Liina Altroff. Koolijuht andis mõista, et otsus on suuresti mõjutatud ka perekondlikest põhjustest. Sügisest Rae vallas 1254 õpilasega Jüri gümnaasiumi juhtima asuva Liina Altroffi sõnul on tal hea meel, et viimased kolm aastat on Võsu kool ühes temaga olnud eelkõige õppiv organisatsioon. “Oleme iga päev andnud endast parima, et koolina areneda,” lausus ta.

Jüri gümnaasiumile koolijuhi leidmiseks välja kuulutatud konkursil osalenud Liina Altroff leidis, et tema ning valla ja õppeasutuse väärtused tundusid sobivat. “Olen Rae vallale usalduse eest väga tänulik,” ütles Liina Altroff ja lisas, et ei kahtle Võsu koolile konkursi käigus leitava uue direktori kompetentsuses. Tema sõnul on põhiline, et koolijuhil jaguks julgust ja rõõmsat pealehakkamist. Samuti avaldas Liina Altoff lootust, et tulevane direktor oskab hinnata tehtut ja liigub tegusana uuendustega edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles