Noored Kaurikooli muusikud andsid aru

Copy
Tauri Kivisilla (vasakult), Kristofer Kaljula, Edinhard Aaslav ja Martti Miir ehk ansambel Pundar Vundar oma esimesel avalikul etteastel.
Tauri Kivisilla (vasakult), Kristofer Kaljula, Edinhard Aaslav ja Martti Miir ehk ansambel Pundar Vundar oma esimesel avalikul etteastel. Foto: Maris Marko

Kaurikooli muusikaosakond lõpetas veidravõitu õppeaasta õuekontserdiga. Art Café hoovis esinesid kitarri-, puhkpilli- ja trummiõpilased.

Laval astusid üles väga erinevad koosseisud: kitarri- ja saksofoniduetid, pasunaansambel ning ka traditsiooniline bänd. Kuulda sai klassikalist muusikat, lastelaulukest, aga ka hitte ansamblite Hurriganes ja Kraftwerk repertuaarist.

Kaurikooli muusikaosakonnas õpib üheksa õpetaja käe all 60 õpilast, õppida saab klaveri-, viiuli-, kandle-, kitarri-, plokkflöödi-, puhkpilli- ja löökpillimängu. “Erialade valik sõltub õpetajatest,” sõnas Kaurikooli juht Anne Nõgu, rõhutades, et hea õpetaja musitseerib ka ise ning on innustav ja kaasahaarav. Puudust tunneb kool praegu klavessiiniõpetajast. “Ajaloolise tantsu ansambli juures võiks olla ka vanamuusikaansambel,” märkis Nõgu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles