Enne ja nüüd

Virumaa Teataja
Copy
Vilde tänav 14 majas tegutses 1990. aastate alguses nahaäri ja pakuti õmblusteenust. Ühtlasi oli vabu ruume, kuhu üürnikku otsiti.
Vilde tänav 14 majas tegutses 1990. aastate alguses nahaäri ja pakuti õmblusteenust. Ühtlasi oli vabu ruume, kuhu üürnikku otsiti. Foto: Virumaa Teataja arhiiv

Enne: Rakveres Vilde tänav 14 majas tegutses 1990. aastate alguses nahaäri ja pakuti õmblusteenust. Ühtlasi oli vabu ruume, kuhu üürnikku otsiti.

Nüüd: praeguseks on elu toonud Vilde tänav 14 aadressiga majja mõningaid muutusi: hoone on saanud endale külge värvikirevates toonides naabri, nahaäri seal enam ei tegutse. Aga on ka muutumatuid asju: ruumidesse otsitakse üürnikku ja aadressi kirjakuju maja otsaseinal on püsinud sama.

Praeguseks on elu toonud Vilde tänav 14 aadressiga majja mõningaid muutusi: hoone on saanud endale külge värvikirevates toonides naabri, nahaäri seal enam ei tegutse. Aga on ka muutumatuid asju: ruumidesse otsitakse üürnikku ja aadressi kirjakuju maja otsaseinal on püsinud sama.
Praeguseks on elu toonud Vilde tänav 14 aadressiga majja mõningaid muutusi: hoone on saanud endale külge värvikirevates toonides naabri, nahaäri seal enam ei tegutse. Aga on ka muutumatuid asju: ruumidesse otsitakse üürnikku ja aadressi kirjakuju maja otsaseinal on püsinud sama. Foto: Ain Liiva
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles