Kuidas sai alguse Võsu räpipunt 5miinust?

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Eesti noorte lemmikumaid peoräppijaid 5miinust rääkis Raadio 2 hommikuprogrammis bändist, muusikast ja südamelähedasest Võsust. Foto on illustratiivne.
Eesti noorte lemmikumaid peoräppijaid 5miinust rääkis Raadio 2 hommikuprogrammis bändist, muusikast ja südamelähedasest Võsust. Foto on illustratiivne. Foto: Mailiis Ollino

Eesti noorte lemmikumaid peoräppijaid 5miinust rääkis Raadio 2 hommikuprogrammis bändist, muusikast ja südamelähedasest Võsust.

Räpipundi liikmed jutustasid, et oma esimesed lood kirjutasid nad Võsul suvilas. Suvitusasula on neile südamelähedane ka praegu.

"Kui Võsu suvilas muidu tavaline inimene käib ainult suvel, siis me käime ikkagi aasta ringi. Ei saa öelda, et elame seal ja käime seal iga nädal, aga ma arvan, et paari kuu tagant korra ikkagi läheme ja oleme koos," rääkis Sir Lancelot Raadio 2 hommikuprogrammis.

Viimati käisid nad Võsul paar nädalat tagasi. "Aga me ei suutnud mitte midagi lindistada seal, sest pidu läks nii lappama," ütles Gameboy Tetris.

5miinuse kuulajad on bändiliikmetele üllatuseks peamiselt 20. eluaastate alguses. "Me ise arvasime, et on nooremad, umbes 16–22, aga tegelikult on ikkagi natuke vanemad," rääkis Sir Lancelot. "Inimesed, kes julgevad tulla kuskil tänaval ja tere öelda ja pilte teha, on just hästi noored," lisas Gameboy Tetris.

Kuula intervjuud SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles