Jalgpalli-Tarva kaotusi põhjustab mängugraafik

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Mullu mängis Rakvere Tarvas veel esiliiga A-tasandil, kuid pidi üleminekumängus vastu võtma kaotuse Pärnu Jalgpalliklubilt ja langes aste madalamale. Ka seal pole õnnestunud jalule tõusta.
Mullu mängis Rakvere Tarvas veel esiliiga A-tasandil, kuid pidi üleminekumängus vastu võtma kaotuse Pärnu Jalgpalliklubilt ja langes aste madalamale. Ka seal pole õnnestunud jalule tõusta. Foto: Ain Liiva

Rakvere Tarva jalgpallimeeskond on esiliiga B-tasandil alustanud hooaega viie kaotusega, väravate vaheks on nukker 1:15.

Kui esiliiga B-tasandil peab jalgpallimeeskond mängima kolm mängu seitsme päeva jooksul, sealjuures kaks tööpäeval, ning kui mängijad on amatöörid ja noorukid, siis on treenerid lõhkise küna ees – keda väljakule saata? Palgatööl käivad mehed ei pruugi lihtsalt vabaks saada ning nooremad kui 2001. aastal sündinud mängijad tohivad vastavalt reeglitele platsil käia vaid kaks korda nädalas.

“Me oleme pidanud kasutama juba 15-aastaseid poisse, sest mul lihtsalt pole mehi,” tõdes Rakvere JK Tarvas peatreener Tarmo Rebane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles