Spordiliidu etteotsa asus Viru-Nigula valla spordijuht

Virumaa Teataja
Copy
Lääne-Virumaa Spordiliidu uueks juhatuse esimeheks valiti Ainar Sepnik.
Lääne-Virumaa Spordiliidu uueks juhatuse esimeheks valiti Ainar Sepnik. Foto: Ain Liiva

Nädala jagu ametis olnud Lääne-Virumaa Spordiliidu värske juhatus valis neljapäeval kahe kandidaadi seast uue esimehe.

Seniselt esimehelt Erich Petrovitsilt võtab juhtimise üle Ainar Sepnik. Kaheksast juhatuse liikmest kuus andsid oma hääle Viru-Nigula valla spordijuhina töötavale Sepnikule, Paide spordikeskust juhtiv Petrovits kogus kaks häält.

Erich Petrovits esindab maakonna spordiliitu endiselt Eesti Olümpiakomitee esindajate kogus, samuti on ta EOK-s ühe töörühma liige. Möödunud aastal valiti suure spordi- ja omavalitsustöö kogemusega Petrovits ka Eestimaa spordiliidu Jõud juhatusse.

Ainar Sepnik kinnitas, et Lääne-Virumaa Spordiliidu ametisse asunud juhatusel, mille kaheksast liikmest kuus on uued ja kellest omakorda neli juhivad siinsete omavalitsuste sporditööd, jagub tahet ja pealehakkamist maakonna spordielu veelgi energilisemaks edasiviimiseks ning sellele uue hingamise andmiseks.

"Erich Petrovitsi kiituseks peab ütlema, et tal on väga suured kogemused ja korralikud kontaktid. Sõnum, mida juhatuse poolt edastada soovime, ongi see, et tahame välja tulla ühise meeskonnana. Seisame üksteise selja taga, peame kõik panustama ja jagame samamoodi ka ühiselt vastutust. Soovime parema tulemuse saavutamiseks kasutada kõikide juhatuse liikmete kontakte ning kogemusi. Me esindame kõiki Lääne-Virumaa piirkondi," rääkis Sepnik.

Lisaks uue juhatuse esimehe tulekule on muutusi Lääne-Virumaa Spordiliidus veel: hiljuti teatas soovist leida uusi tööalaseid väljakutseid senine peasekretär Raili Vlasovski, kellele asemiku leidmiseks kuulutatakse järgmise nädala alguses välja konkurss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles